2.4.15

Kolmabased mõtted

Ka tänane tööpäev jäi tavalisest lühemaks, aga sedakorda mitte väiketööde pärast (ehkki neidki hakkas taas kogunema), vaid pika väljaskäigu pärast, mille esimene ots viis mind vana tuttava Juure Mardi vastse raamatu esitlusele. Mis oli täpselt nii lõbus ja meeleolukas, nagu seda tema puhul võib ette kujutada. (Kes tahab täpsemalt teada, saab kuulata ja kaeda video pealt.) Ühtlasi tähendas see muidugi, et kodune raamatukogu täienes taas samuse esitletud raamatu võrra:

  • Mart Juur. Kallis peaminister tegutseb jälle (kirjastaja leheküljel miskipärast seda veel näha polnud, sestap ei saa ka linki panna, aga küll kõik huvilised selle nagunii raamatukauplusest või mujalt üles leiavad)

Sealt edasi viis teekond aga, nagu ikka iga kuu esimesel kolmapäeval toimuvale Mageia sõprade koosviibimisele, samuti nagu ikka Kamikadze pubis. Eks see natuke nutumaigune oli, sest Mageia 5 ilmumine aina venib ja venib - mis teisest küljest on muidugi mõneti ka hea, sest üsna paljud olulised vead on tänu sellele viibimisele ära parandatud ja et arendus on põhimõtteliselt külmutatud, siis ei ole ka uusi juurde tulnud. Aga no ikkagi, praeguseks on enam-vähem jõulukingiks oodatud väljalaske esialgsest tähtajast ikka juba maru palju aega möödas ja isegi veel viimane väljalaskekandidaat ei ole väljas ...


Loetud: Imeline Ajalugu 3/2015
Vaadatud: Ülisalajane (Sony TV), Puudutus (TV3)

No comments:

Post a Comment