10.11.14

Pühabased mõtted

Tavaline tööpäev, millesse tõi traditsioonilise katkestuse ema külastamine. Ja nagu ikka, tähendas see kopsakat kõhutäit ja tublit peatäit, seda viimast siis mõistagi ristsõnavihikute kujul. Tänagi oli laud võib-olla tavapärasest rikkalikumaltki kaetud, sest taas oli Tallinnasse sattunud tädi Türilt.

Tal on pärast selle armsa koerakese hankimist õige palju pealinna asja olnud, sest nojah, nood jorkid nähtavasti vajavad igasugu imeasju (või siis vähemalt oskavad nonde imeasjade tootjad seda osavalt sisendada) ja tädi muidugi soovib koerakesele kõike kõige paremat. Eile näiteks käis ta spetsiaalsetel jorkide väljaõpetamiskursustel - koertekoole on muidugi mujalgi, aga just seda tõugu koerte jaoks olla vaid siin ja üks. Kas nüüd tänasest koolitusest või lihtsalt vanemaks saamiseks oli koerake igatahes ka julgemaks muutunud ja ei jooksnud kohe kaugele peitu, kui talle läheneda. Aga jah, armas on ta küll, selline väike ja karvane.

Lisaks kõigele täienes ema külastamisega täna ka kodune raamatukogu paari ühiku võrra, mis olgu siin ka ära nimetatud:




Loetud: Vikerkaar 10-11/2014
Vaadatud: Ajavaod. Ärimehed: Räpina uunikum (ETV), ENSV (ETV), Viimane laev (TNT Film), Langev taevas (TNT Film), Die Frau in Schwarz (RTL2)

No comments:

Post a Comment