13.2.13

Teisibased mõtted

Poolenisti tavaline tööpäev, millest kopsaka tüki võttis enda alla pikale veninud kaheosaline väljaskäik. Selle esimene osa viis mind ema juurde, kes kangesti soovis pojale vastlarõõmu teha. Ja seda oligi. Ma üldiselt ei armasta eriti suppi kui sellist - tavaliselt ma turtsatan, et vett võib ju niisama ka juua, isegi soojalt -, aga see hernesupp rammusate lihatükkidega oli ikka selline, mis keele alla viib - ja kui oled end kogunud ning keele tagasi õngitsenud, siis järgmine lusikatäis viib uuesti ... Kukleid sõna otseses mõttes polnudki, küll aga oli mingi asi, mille nimi mu meelest oli "vahukreemiga kook" või midagi sarnast. Et ikka korralik vastlasöögi tunne sisse saada, lõin ise rammusat koort vahtu, mida siis sai tolle koogi tükikestele veel lisada. Onjah, mõnus, nämma-nämma :-) Ja muidugi ei puudunud ka pisuke vaimne ergastus ristsõnade kujul, ehkki põhjusel, et ma alles paari päeva eest seal käisin, ei olnud seda paraku just väga palju võtta ega saada.

Küll olid kuklid laual (ja sealt ka suus) väljaskäigu teise osa juures, mis viis mind juba mõne aja eest mainitud Nõmme mälumängule, ikka selles samas miskise pommi tabamusest või millestki täielikult laastatud hoones. Kui eelmine kord olime kaheksandad, siis seekord seitsmendad. Mitte et me oleks nüüd vahepeal oluliselt targemaks saanud, ka seekord jäi nii mõnigi asi "lauda", aga lihtsalt läks seekord nii.

Loetud: Akadeemia 1/2013
Vaadatud: Jüri Üdi klubi (ETV2), Alcatraz (Kanal2), Euroopa jalgpalli meistrite liiga: Valencia - Pariisi Saint-Germain (TV6)

No comments:

Post a Comment