11.3.14

Esmabased mõtted

Tänasest päevast kulus õige suur tükk väljaspool koduseinu. Täpsemalt toimus omamoodi ajalooline sündmus, nimelt ühe mu tööandja, Diplomaatia, ilmumisajaloos esmakordne kõigi väljaandega otseselt seotud isikute kokkusaamine. Millest võib mõista, et midagi suurt ja olulist on tulekul. Ja ongi, aga jäägu see siin diskreetsuskaalutlusil täpsemalt lahti rääkimata ning näha ja kuulda alles siis, kui aeg on käes. Nii palju võib küll öelda, et ehkki mõned muutused on juba enam-vähem kindlalt paigas, siis tänane kohtumine oli siiski rohkem mõttetalgute moodi, rohkem ideede genereerimiseks kui millegi otsustamiseks. Ja noh, muidugi ka omavahel tutvumiseks, sest kohe kindlasti ei olnud kõik kõiki varem näinud, ning muidu mõnusaks ajaveetmiseks.

Aga see polnud muidugi ainuke Diplomaatiaga seotud asi tänases päevas: õhtupoolikul koju jõudes ootas mind ees veel ühe artikli tõlkimine samuse väljaande hüvanguks. Nii et täisdiplomaatiline päev, võiks öelda.

Loetud: Akadeemia 3/2014
Vaadatud: Elavad surnud (Fox), Labürint (Sony Entertainment), Välisilm (ETV), Kaunitar ja koletis (TV3), Elas kord Imedemaal (Sony Entertainment)

No comments:

Post a Comment