23.1.12

Pühabased mõtted

Tavaline tööpäev, millesse tegi mõningase pausi väljaskäik ema ja ta poiss-sõbra väisamise eesmärgil. Üsna kena ilm ja imekombel ei olnud see kõrvaline Mooni tänav täna pärastlõunasel ajal täis üksteise järel voorivaid masinaid, nii et ei pidanudki väga palju lumes sumpama (see on mind alati hämmastanud, kuidas ka sellisel kellaajal, kus kõrval asuvatel suurtel Sõpruse ja Mustamäe teel on üsna hõre liiklus, jagub sinna Mooni tänavale nii palju masinaid, et õieti vahetki pole, aga ilmselt see on üks neid elu ja olu müsteeriume, mida inimesele polegi antud lahti mõtestada...).
Esimese vahetu mitte-ristsõnurist õnnesoovijana eilse saavutuse järel oli emal au mulle üle anda ka kommikarp tunnustuseks (mitte et nüüd sellest peaksid juhinduma kõik, kel on õnn ja rõõm mind füüsiliselt kohata, kuigi ma ju vastu ka ei oleks... :-) ) Sain talt ka paar lõpetamata ristsõnavihikut kaasa, aga eilse ponnistuse järel tundus näiteks Meistriristik ikka ületamatult raskena, nii et otsustasin selle jätta öiseks meelelahutuseks või isegi homseks, kui peaksin enne magama jääma - kui ikka ainult paar lihtsamat tähte suudad ära panna ja näiteks küsimus "kirjutaja (pr k)" tekitab ületamatuid raskusi, rääkimata sellest, et kroonikate võtmeristsõnas ükski siinse piirkonnaga otseselt seostumata küsimus sellist tunnetki tekitaks, et võiks vastust teada, siis on parem natuke vahet pidada ja lasta vaimse orgasmi võimsa purske järel saabunud marasmil taanduda...


Loetud: Akadeemia 1/2012
Vaadatud: Ajavaod: Mööbliga Euroopasse (ETV), Taevasambad (ETV), ENSV (ETV), Millennium. Purustatud õhuloss (ETV), Heroes (TV3)

No comments:

Post a Comment