1.1.10

Neljabased mõtted

Kuigi tavaliselt pole mul aasta viimane päev millegi poolest eriline olnud (erinevalt näiteks jõuludest) ning on enamasti möödunud lihtsalt töötades või tavapäraselt puhates, siis täna oli teatavas mõttes teistmoodi. Mitu asja said lõpetuse: nii selle megatõlke ülelugemine kui ka eile tehtud tõlge Postimehele pärast seda, kui asi oli autoriga kooskõlastatud ja viimistletud.

Samuti oli eriline see, et külas käis ema. Nähtavasti oli neil veel eilsest aastalõpuballist selline vunk sees, et nad otsustasid sellest hoolimata, et autosõit oli võimatu nende hoovis valitsevate tingimuste tõttu, võtta ette jalgsirännaku läbi nii poole Tallinna (mina ei olnud nende teekonna ainuke peatuspunkt...)

Samuti vahest aasta algusele kohaselt sai pärast toda päeva-, kuu- ja aastavahetuse punkti alustatud, õigemini küll jätkatud tavapärase raamatutõlkimisega - õieti oleks muidugi tahtnud, et ka see (tähendab siis konkreetse raamatu tõlkimine) oleks juba selja taga, aga paljude asjade kokkulangemise ning mõistagi mind ikka ja alati enda kütkes hoidva ülima laiskuse tõttu pole see olnud võimalik...

Loetud: mitte muhvigi
Vaadatud: Eesti kanalite aastavahetusprogramm, mille seast tasub esile tõsta Kreisiraadio professionaalseid irvhambaid kaasanud Vilde teed (TV3)

No comments:

Post a Comment