4.7.09

Reedesed mõtted

Niisiis, igal juhul peaks selle nädalavahetusega kogu see tõlge valmis saama. Või vähemalt ma väga loodan: nagu ikka, kui asjad venima jäävad, siis avastasin veel mõned asjad, mida on vaja ära teha, nii et aega veel kulub, aga järgmine nädal peaksin igatahes suutma kirjastust lõpuks rõõmustada. No või ma vähemalt loodan, et nad nii räige hilinemise peale ikka veel rõõmustavad...

Nägin täna, et üks sugulane (njah, nende täpse nimetamisega on raskusi - peamised sugulussidemed käivad vanaonude kaudu... :-) ) oli pannud terve hulga, mingi 70 pilti tollest kokkutulekust Orkutisse üles. Nad olid veel pärast meie lahkumist ka Põikval ära käinud ja isegi kolm pilti oli minu kodumajast. Värv oli küll teistsugune kui ma mäletasin, aga maja ise ikka sama, kuigi, nojah, ega teda palju polnud seal näha.

See eilne Mandriva internetiühenduse jama vist sai lahenduse või vähemalt ma sain Jaanuse jutust aru, et ühendus paistis toimivat. Ainult et masina endaga on vist probleeme, pidavat teine pidevalt välja loopima - ilmselt mingi riistvaraline probleem siis, ülekuumenemine või midagi.
Ühe veateate tegin ka Mandrivasse pärast seda, kui üks kodanik Pingviinis kurtis, et ei saanud alla laadides (Live CD ehk Mandriva One'i) eestikeelset varianti. Selgus, et kui Mandriva koduleheküljel allalaadimiste rubriigis valida riigiks Estonia, siis pakutakse automaatselt ikkagi n-ö põhivarianti, kus aga paraku eesti keelt peal ei ole (et keeled võtavad palju ruumi ja One on ju olemuselt 1 CD distro, siis on tehtud mitu varianti erinevate keelte tarbeks). Veateade ise on siis, kui kedagi huvitab, sellel aadressil.

Loetud: [digi] 7/2009, Go 3/2009
Vaadatud: NCIS: Kriminalistid (TV3)

No comments:

Post a Comment