8.7.09

Teisibased mõtted

Täna oli taas väljaskäimise päev ja õnneks ka imeilus päev: mõnusalt jahe, pilvine ja isegi vihma sadas! Lausa nauding oli liikuda ja tunda, kuidas energiat aina juurde tuleb! Oleks minu teha, võiks kogu aasta selline olla - no olgu, mingid teised inimesed on ka, nende jaoks võiks siis aastas olla näiteks kaks nädalat seda päikese ja 100 Fahrenheidiga aega... :-)

Väljaskäimine ise oli tavaline: ikka pood ja postkontor. Viimases ootas mind lõpuks ees uus korralik araabia-inglise sõnaraamat (Arabic-English Dictionary. The Hans Weir Dictionary of Modern Written Arabic), mis asendab nüüd seda pisikest araabia-saksa sõnastikku, mis mul varem kasutada oli. Seda oleks õieti vaja olnud juba ammu, aga nagu ikka, tulevad head mõtted hilja (nojah, parem hilja kui kunagi...) ja oma aja võtab ka tellimuse ootamine. (Loodetavasti jõuab õigeks ajaks, s.t siis kui mul seda veel aktiivsemalt vaja läheb, kohale samuti tellitud iiri-inglise sõnaraamat...)

Muidu oli tavaline tööpäev või isegi rohkem kui tavaline: ilmast tingitud energiapuhang ei jäänud ka tööd tehes kajastumata.

Ema oli omajagu hädas: ta tahaks oma sugupuu-uuringud ka teistele avalikuks teha (et ei peaks kogu aeg aina kirjaga saatma), aga ei oska. Saatsin talle mingi lihtsa kodulehe valmistamise õpetuse, vahest aitab see tal edasi pusida asja kallal ja lõpuks oma tahtmist saada.

Loetud: Akadeemia 2/2009
Vaadatud: Flash Gordon (TV6; viimane kolmandik, mis eile Pushing Daisiesiga kattumise tõttu vaatama jäi), Fantoom (ETV), Kurjuse kannul (Kanal2), Naiste mõrvaklubi (TV3)

No comments:

Post a Comment