28.6.11

Esmabased mõtted

Algas tavalise tööpäevana, aga siis tuli ema külla... :-) Mis oli muidugi tore, sest ikkagi ema ja külas ja õnnelik ja rõõmus pärast Kunglas veedetud kündmise ja külvamise päevi. Ta rääkis, et järgmine osa katusest olla ka enam-vähem peale saadud juba, aga paraku neid tuttavaid mehi, kes sellega alustasid, polnud praegu käepärast võtta ja tuli pöörduda mingi ametliku firma poole, mille tehtud töö kvaliteet vähemalt praegusel kujul polevat just kõige silmapaistvam (või siis teistpidi just paistab silma...). Loodetavasti on lõpptulemus siiski korralik. Kuigi nojah, kui arvestada, milline seal enne oli, siis ilmselt on peaaegu igasugune tulemus juba korralik... Aga mitte külaskäik ise ja kaasa toodud hõrgutised ei andnud päevale sootuks teist kulgu, vaid tõik, et suhteliselt tükk aega omaette hoidmise tõttu oli emal sedakorda pojukesele viimistlemiseks tuua terve ports ristsõnavihikud. Ja terve ports tähendab tõesti palju, lausa kuut vihikut. Mis ühtlasi tähendas, et need võtsid valdava osa järgnevast päevast, pakkudes muidugi intellektuaalset naudingut suure varba alusest olematute juuksekarvade tipuni...

Jalgpalli MM jätkus täna endiselt veidi üllataval rajal, kui kohtusid Jaapan ja Uus-Meremaa ning Mehhiko ja Inglismaa. Esimeses paaris oli selge favoriit Jaapan ja see avaldus ka mängus, mille nad lõpuks 2:1 võitsid, aga kuigi on selge, et finaalturniirile nõrku ei pääse, oli siiski imekspandav, ku visalt Uus-Meremaa jaapanlannadele vastu pani, nii et pinget jagus päris lõpuni. Ja kõik kolm väravat olid imeilusad. Mehhiko ja Inglismaa eelduste kohaselt pidanuks olema mõnevõrra võrdsem paar ning nii oligi, mistõttu 1:1 tulemust ei tasuks imeks panna, ehkki mõistagi inglaste retoorika, eriti enne mängu, jättis mulje, nagu oleks neil lihtsalt vaja paar ebaolulist sõprusmängu pidada veel, enne kui karikas vastu võtta... Mängu lõppedes ilmselt unustasid nad selle kiiresti :-)


Loetud: Tuna 2/2011
Vaadatud: jalgpalli MM: Jaapan - Uus-Meremaa (Eurosport), jalgpalli MM: Mehhiko - Inglismaa (Eurosport), Ebatavaline perekond (FoxLife), Primeval (Pro7)

No comments:

Post a Comment