14.6.09

Laubased mõtted

Ikka veel tõlke ülelugemise kallal... Aga lõpp on juba silmaga näha: 650-leheküljelisest patsakast on veel vaevalt 100 alles, vahest vähemgi!

Suurt rohkemat polegi tänasest päevast rääkida... Juhatasin ema, kes on entusiastlikult suguvõsapuud kokku pannud viimastel aastatel, Geni saidile, kus seda saab vahest hõlpsamini esitatavalt teha kui vaevalistes käsitsi valmistatud joonistes või mingites müstilistes Exceli tabelites. Ta hakkas küll kohe kurtma, et ingliskeelne ja tema ei saa aru ja ei oska, aga veidi hiljem teatas, et juba tegutseb :-) Eks näeb, mis tal välja tuleb, võib-olla aitan teda, kui tal mingeid tehnilisi raskusi peaks ette tulema.

Õieti sain ma seda viidata tänu Ainile, kes tuletas meelde, et niisugune vahva lehekülg on olemas. Ain ühtlasi täiendas täna veel OpenOffice.org-i tõlget, vist said suhtkoht kõik "kahtlased" kirjed minema, ma vähemalt oletan. See ajendas mind üle vaatama ja leidma, et ikka ligi paarsada on neid "irisemisi", mille osas vähemalt mina pole kindel, kas neile on reageeritud või mitte. Neid oleks muidugi kõige parem enda silmaga üle kaeda, aga jah, kust see aeg... võib-olla sügise poole, pärast ülejärgmise raamatu lõpetamist... võib-olla...

Loetud: Sirp 12.05.2009, Roheline Värav 6/2009
Vaadatud: Hostel (TV6)

No comments:

Post a Comment