19.6.09

Neljabased mõtted

Niisiis, võib öelda, et tõlge kui selline on valmis! Parandused on tehtud, ainult kaartidega tuleb veel veidi jamamist, sellist tüütumat laadi, sest nende kõikvõimalike kohakeste nimekujude tuvastamine on vaata et veel keerulisem kui isikute puhul. Ja siis muidugi register. Nii et veel natuke aega kulub, aga igatahes on lõpp täiesti konkreetselt silme ees.

Reedeses Postimehes siis ilmub Gorbatšovi arvamuslugu Põhja-Koreast. Mõnikord ei saa ma aru, kuidas või miks asjad maailmas just nii toimuvad, nagu nad toimuvad... Teisipäeval telliti mu käest selle loo tõlget erutatud nõudega ASAP ja ma tegingi nii kiiresti, et higimullid ekraani ja klaviatuuri katsid :-) Ja siis nüüd see "kiire" asi ilmub... Aga eks ta ole, elu pidavatki keeruline ja arusaamatu asi olevat, kus aint üks asi on kindel - ükskord tuleb nagunii lõpp...

KDE-s parandati täna lõpuks ära erakordselt totter viga, mis juba tükk aega häiris. Nimelt olid CD-de esitamise rakendusel Kscd pärast selle reinkarnatsiooni kasutajaliidese nuppude vihjed ingliskeelsed. Ja ainult - ülejäänud rakendus oli kenasti eesti keeles, aga vaat need vihjed... Nüüd siis parandati see viga ära ja KDE 4.3-s peaks juba seegi pisike, aga kena rakendus siis täies mahus eestikeelne olema.

Muud eriti tänasesse päeva ei mahtunudki. Nojah, veel sain teada, et mitte vahest ainult homme, vaid ka ülehomme võib ees oodata kontserdile minek. Homme on teadagi see üritus Tapperis, aga laupäeval, selgus, korraldatakse Patareis mingi Pööripungi nime kandev üritus. Paistab ka suhteliselt hea asi olevat, kuigi mõned nimed on seal mulle tundmatud (ja ma ei mõtle õhtust diskot :-) ). Aga vaatab, kas viitsib kaks päeva järjest kontserditel trallida - iga ka juba soliidne ja laiskus kontides ju... ;-)

Loetud: Akadeemia 9/2008
Vaadatud: Kaitseinglid (TV3), Ohvripidu (Kanal2), Tähekütt (TV6)

No comments:

Post a Comment