21.6.09

Laubased mõtted

Üritasin täna nostalgialainel jätkata, liigutades end Patareisse, kus toimus Pööripungi nime kandev üritus. Ilm oli küll täna kehvem: tuul oli endiselt, aga pilved olid kadunud ja päike väljas. Õnneks oli vähemalt lava Patareis sellises kohas, kus ühel pool oli mõnus vari. Nojah, väike hoov ja tuult ei olnud, aga ega täna väga ei kütnud ka, nii et selles mõttes oli talutav.
Festival ise aga jättis, peab ausalt ütlema, suhteliselt kesise mulje. Rahvast oli küll hoovi väiksust arvestades üsna palju, aga iseenesest siiski päris vähe, ütleme et kümnetes (ja nendestki oli tubli portsjon isikuid, kes mingil hetkel lavale jõudsid...). Psychoterror oli muidugi täpselt sellisel tasemel, nagu oodata võis, ja küllap JMKE ka (mida ma ei suvatsenud ära oodata - nende muusika on nagunii enam-vähem teada ja et seltskond puudus ja öist "diskot" poleks nagunii jäänud kaema, siis tulin enne lõppu tulema). Tolmunud Mesipuu nimeline asi oli ka üsna hea, kuigi pungi alla ta vist väga ei liigitu või kui, siis üsna otsapidi. Iseenesest oli neil selline pidev pillipiinamine, mis mulle päris meeldis, veel parem, kui nad poleks "lugudel" vahet pidanudki, vaid lihtsalt järjest lasknud. Aga teisest küljest muutus see pärast esimest nii 20-30 minutit natuke monotoonseks ja isegi tüütuks.
Pärast Psychoterrorit tuli peale teine selgemalt pungi alla mahtuv bänd Varuväljapääs. Mulle jätsid nad küll üsna abitu mulje ja mingit fiilingut ei tekitanud. Aga paistis, et nad ise nautisid oma tegevust, ja pole sugugi välistatud, et mõnel teisel korral suudaksid nad paremini peale minna. Võib-olla oligi asi selles, et kaks päeva järjest n-ö pungilainel olla ja esimesel päeval sellist meelepärast ja võimsat valikut kuulata võttis tänaselt päevalt igasugu tunnetust maha, üleskrutitud meeled, noh...
Igatahes pidasin paremaks sealt siis koju tulla ja registri kallal veidi ragistada. Mitte et see oleks kaugeltki nii eduliselt edenenud, kui ma tahaksin, aga midagi on ikka olemas...
Õhtu peale jäi ka üks mõneti kummaline ja veidi arusaamatu kokkupõrge ühe inimesega, aga sellest ei ole siin kohane pikemalt kirjutada (olgu ta lihtsalt üles tähendatud, et ise teaksin, millega tegemist on).

Loetud: Sirp 19.06.2009
Vaadatud: mitte muhvigi

No comments:

Post a Comment