10.6.09

Teisibased mõtted

Tänane päev jagunes nii enam-vähem kaheks. Esimese poole sisustas külaskäik ema juurde, kes oli mind kutsunud kella 17 lõuna/õhtusöögile. Et ma pärast eilset pingsat päeva alles 15 paiku silmad lahti tegin, oli veidi raskusi nii kiiresti sinna jõudmisega, aga pärale ma siiski jõudsin. Nojah, nimetame neid kartulikuhilaid ja lihakäntsakaid ja salatikoormaid ja koogilasusid siis tervislikuks hommikusöögiks... :-)
Vahva oli üle tüki aja jälle vennatütart näha, kes kooli lõpetamise järel oli tulnud vanaema väisama. Sedakorda õnnestus meil isegi ilma eriliselt raksu minemata hakkama saada :-) Ja kui ma ema palvel asusin lahendama talle ületamatuid probleeme tekitavaid sudokusid, siis hüppas Berit kõrvale ja asus kaaslahendama. Ja hästi tegi, korralikult nutti on tüdrukul küll! Aga no eks ta ole, kolmanda klassi lõpetajad teavadki ju kõike ja veel rohkemgi! (erinevalt minusugustest vanadest kõbidest, kes millestki midagi ei taipa... :-) )
Kinkisin talle klassi lõpetamise puhul "Eesti muinasjuttude kuldraamatu", ta tundus sellega väga rahul olevat.
Ema oli mures oma Kungla teleri pärast, et mis sellest saab, kui see lõplik üleminek digitelele teoks saab. Ilmselt peab kavva võtma tema varustamise mingi digiboksiga. Teine võimalus oleks mingi digitelepulk, aga ta nagunii ei kanna sülearvutit kaasas ja need pulgad on ka suht kesised asjad üldiselt, on vähemalt minu mulje. Aga sinna on veel natuke aega, nii et jõuab vaadata - ega need digiboksidki kõik ühte mõõtu pole.
Päeva teine pool sisaldas endast ikka seda igavat välja ja tühja liiva elik tõlke ülelugemist, koos kohustusliku käpardliku ja oskamatu tõlkija sõimamisega...

Loetud: Akadeemia 9/2009
Vaadatud: Naiste mõrvaklubi (TV3), Kurjuse kannul (Kanal2)

No comments:

Post a Comment