24.4.12

Esmabased mõtted

Tavaline esmaspäev ehk vaba tarkvara tõlkimisele pühendatud päev, mis möödus, nagu tihti, täieliselt KDE tähe all. Nädala jooksul sain vastused KMyMoney seni veel lahendamata jäänud tõlgete kohta arendajatelt või kaastõlkijatelt, nii et täna sai stabiilses harus kord majja loodud ja kõige muu kõrval ka KMyMoney tõlkimine lõpetatuks lugeda.

Siiski esitaksin siin veel kord üleskutse kõigile, kes selle rakenduse vastu vähegi huvi tunnevad või kellele niisama finantsrakenduste hea keelekasutus või ka puhtast kahjurõõmust tõlkija tümitamine huvi pakub, kaeda üle Google Docsi välja riputatud tõlkefail ja sinna oma kommentaare jätta. Nagu juba öeldud, saab failile ligi sellel aadressil.

Lisaks stabiilses harus suhteliselt vähese vaeva nägemisele - see hõlmas ka mitut väiksemat parandust, millest usinad kasutajad olid vahepealsel ajal teada andnud - võtsin ette ka KDE arendusharu, kuhu mõistagi vahepealse ajaga oli taas palju uut ja huvitavat ja paraku ka tõlkimist vajavat juurde tekkinud (üks huvitavamaid asju tundub olevat terve kõnetuvastusrakenduste komplekt üldnimetusega Simon - kahtlemata taas korralik väljakutse ka tõlkimisel).

Loetud: E. James. Europe's Barbarians AD 200-600
Vaadatud: Aardevalvurid (Universal), Välisilm (ETV), Meedium (Kanal2)

Tarkvaratõlked:
KDE stabiilne haru
KDE arendusharu

No comments:

Post a Comment