16.4.12

Pühabased mõtted

Niisiis, puhkuse ja lusti kümmepäevak on läbi ja edukalt: täna sai KMyMoney lõpuks tõlgitud, vähemalt sel esialgsel kujul, mida ma julgen juba teistelegi ette näidata. Paar üksikut asja jäid küll veel kahtlaseks, peamiselt mingid faili importimisega seotud veateated, aga neile loodetavasti saab juba arendajate või kaastõlkijate käest lähemat selgitust. Et siis mitte üldsõnaliseks jääda, panin KMyMoney tõlke ka Google Docsi vaatamiseks välja, nii et igasugused kommentaarid on oodatud - ma võin vaid loota, et need pole liiga sapised ja ma liiga paljude asjadega mööda ei ole pannud... Faili enda võib leida sellelt aadressilt.

Aga et mitte murda endale antud lubadust asuda veel sel nädalal raamatutõlkimise kallale, tegingi seda samuti täna. Tõsi, ma ei jõudnud just kaugemale failinime andmisest, aga algus seegi :-)

Tänase päeva teine tipphetk oli mõistagi traditsiooniliseks kujunenud pühapäevane külaskäik ema juurde. Mis rõõmustaval kombel tähendas üle mõne aja taas kartuliputru ja eriti veel hakklihakastet, viimane sedakorda mõningate valmistamistehnoloogiliste iseärasuste tõttu iseäranis maitsev. Lisaks kõigele tutvustas ema ka genealoogiaalast saavutust: suguvõsas visalt levinud kuuldused sugulusest Jannseni ja Koidulaga ongi tõesed - elasid kunagi 18. sajandil õde-venda, kellest õe järeltulijate sekka kuuluvad äsjanimetatud ja venna järeltulijate sekka siis ka tagasihoidlik siinkirjutaja.

Loetud: E. James. Europe's Barbarians AD 200-600
Vaadatud: Ajavaod: Admiral (ETV), Ärapanija (Kanal2)

Tarkvaratõlked:
KDE stabiilne haru
KDE arendusharu

No comments:

Post a Comment