5.10.12

Neljabased mõtted

Päev, mida laisklemise jätkamise tänuväärse tegevuse kõrval iseloomustas ka mõõdukas aktiivsus kahe väljaskäigu kujul. Esimene neist viis mind kandekeskusse, kus ootas ees üks raamatupakk, mille sisu olgu ka siinkohal ära mainitud:


See nähtavasti jääb ka mu seekordse tagasihoidliku lugemismaratoni viimaseks raamatuks, et anda järg üle tõlkimisperioodile ... Kandekeskusest tagasi tulles astusin läbi ka Magistrali kaubanduskeskusest, aga tundub, et eilne Rimi Hypermarketis kogetu oli selle kauplusteketi pakutav ühekordne rabav kliendielamus: vähemalt täna ja sel kellaajal, mil ma Magistrali Rimis viibisin, olid järjekorrad üsna harilikud, mõneinimeselised, nii et neis seismine ei pakkunud sugugi sellist põnevust ja kaifi nagu eile.

Õhtupoolikul seisis ees järgmine väljaskäik, sedakorda Mageia sõprade igakuisele kokkusaamisele. Mis ka seekord sattus täpselt ajale, mil järjekordne tulevase Mageia 3 eelväljalase (täpsemalt teine alfaväljalase) oleks pidanud juba ilmuma, aga ei olnud seda teps mitte teinud paaripäevase edasilükkamise tõttu. Lisaks kõigele muule sai ka kokku lepitud, et paari kuu pärast, kui ilmub esimene beetaväljaanne, tuleme kokku seda testima. Loodetavasti nii juhtubki ... Küll aga peaks mõtlema välja viisi, kuidas neile Mageia sõprade kohtumistele veidi rohkem rahvast tekitada, sest täna teatati meile päris selgelt, et kuigi kõrts (Buffalo pubi) võib ju ametlikult lahti olla kauem, siis juhul kui kella üheksaks õhtul on seal alla kuue inimese, ei olevat neil mõtet kauem uksi lahti hoida. Ja meid oli muidugi ainult kolm ...

Loetud: R. Kaplan. The Revenge of Geography
Vaadatud: Pilvede all (Kanal2), Eureka (TV6), Kättemaksukontor (TV3)

No comments:

Post a Comment