17.12.10

Neljabased mõtted

Et eile õhtul alanud Varraku tõlkijate jõulupidu lõppes minu jaoks alles täna hommikul 11 paiku, siis jäi ka tänane päev suhteliselt tööväliseks, kulgedes peamiselt (välja)magamise ja kainenemise tähe all...

Õhtuks olin ennast siiski nii palju taastanud, et sain osaleda Mageia tõlkijate sellenädalasel koosviibimisel. Paraku polnud mul seal palju öelda ega sõna võtta, sest vahepealse nädala jooksul ei ole ma Mageia suunal suutnud midagi edulist korda saata (kuigi võib ka öelda, et ega väga palju nagunii polegi praegu veel teha...). Huviline võib lugeda kokkuvõtet siit ning täielikku logi siit.

Täna jäi ka silma üks õieti juba mõne päeva tagune uudis: nimelt on Mandriva valmis saanud ja müüki paisanud oma mälupulgaversiooni Mandriva Flash 2010. Lühidalt öeldes: 50 eurot, 8 GB, võimalus kasutada nii kaasaskantava "töölauana" kui ka paigaldada arvutisse, 5 aastat garantiid, üsna mitu kasutamiskeelt (paraku mitte eesti keelt, küll aga näiteks soome või rootsi, kõnelemata inglise, prantsuse, saksa ja veel mõnest keelest).


Loetud: Akadeemia 12/2010
Vaadatud. Ilus ja lõbus 2010 (Kanal2), Lasko - Die Faust Gottes (RTL), Grace'i päästmine (TV3)

Ilmunud tõlked: Abdul Turay: parempoolne on õige? (Postimees, 16.12.2010)

No comments:

Post a Comment