22.12.10

Teisibased mõtted

Tavaline tööpäev, mille kõige suurem sündmus oli vastu õhtut ametlikult alanud talv. Kuigi sügiseks ei saa juba mõnda aega väljas valitsevat ilma nimetada, oli ikkagi kurb, et nüüd lemmikaastaaeg ka ofitsiaalselt ja täiega otsa sai... jälle üheksa kuud ootamist ees... masenduse vältimiseks tuli ära tarbida üks šokolaad, see mulle kohe avastamishetkest saati meeldima hakanud Kalevi piimašokolaad iirise ja maapählkiga, mis muutis elunatukese taas säravamaks ja magusamaks.

Mandriva teatas täna lähipäevil ilmuva ajakohastatud Mandriva Linux 2010.2 tarbeks korraldatud kasutajate (või ka lihtsalt huviliste) taustapiltide konkursi tulemustest. Mõned olid eriti vahvad, eriti see kassiga jättis väga hea mulje, aga igal juhul tore, et niisuguseid konkursse korraldatakse. Sedakorda vist küll vähemalt võitjate seas ühtegi eestlast polnud, kuigi ma ei hakanud ükshaaval nimesid üle kontrollima.

Loetud: Tuna 4/2010
Vaadatud: Eureka (TV6)

Ilmunud tõlked: Aastalõpp raamatuga: Postimehe kaasautorid soovitavad (Postimees, 21.12.2010)

2 comments:

  1. Šokolaadiga seoses: Marek, millal sa viimati köhisid? ;-)
    Mina igatahes täpselt ei mäleta, aga see oli ikka ammu. Ja mis selle põhjus on? Vot see: http://www.tarbija24.ee/?id=360509

    Head šokolaaditamist! :-))))

    Kats

    ReplyDelete
  2. Jajah, ega köhinud pole jah enam ammu, rohkem ikka kelmikalt köhatanud :-) Kus sa saadki köhida, kui suu maitsvat šokolaadi täis, võib teine niimoodi veel välja purskuda ja täitsa raisku minna ju!

    ReplyDelete