9.7.11

Reedesed mõtted

Tavaline tööpäev, millesse tõin veidi vaheldust väljaskäiguga. Ma küll veidi kahtlesin selle läbiviimise võimalikkuses, sest kraadiklaasil paistis lisanduvat pügal iga poole tunniga või nii, aga siiski oli mõnel määral tuult ja pilvi ning pealegi ka juba tungivaks muutuvad tähtajad, mis ajendasid siiski teekonda piki linnaosa piiri TEA kauplusse ja Eesti Posti kandekeskusse ette võtma. Selgus, et kõige hullem see polnudki, hakkama sain. Lisaks tegin ka veel ühe avastuse: nimelt on tänavatel kaks külge ja kui üks on rõvedalt päikesest üleküllastunud, siis teine võib (ei pruugi, aga vähemalt võib) olla varjuline! See tasub kõrva taha panna, võib edaspidigi vaja minna...
Aga niisiis, põhieesmärk oli TEA kaupluse ja kandekeskuse külastamine, et kätte saada paar raamatut, mis seal mind ees ootasid. Olgu nad siin ka ära märgitud:



Ma olin tegelikult märganud juba nii kodunt välja minnes kui ka tagasi tulles, et majanurga juures tee peal on suured loigud ja ehkki see pani mind korraks imestama, sest midagi vihmale sarnanevat nagu pole viimastel päevadel taevast alla pudenenud, ei pööranud ma sellele väga suurt tähelepanu. Küll köitis ajal, mida enamik siinkandi inimesi ööks nimetab, tähelepanu lakkamatu mootorimüristamine, mida ma esialgu poisikeste tembuks pidasin. Aga kui ka veekraanis paistis surve kaduma hakkavat ja vett vaid loiult sealt välja pudenes, siis tekkis korraga ühendus - ja nii oligi, väidetavalt mingi avarii, mida pikalt öhe parandati. Ilmselt tuleb siis öelda, et mitte kõik müra, mis muidu suhteliselt vaiksel ajal töötamast (või noh, usutavasti mõningaid ka magamast) segab, ei ole halb - igatahes veel enne magamaminekut oli veega taas kõik korras (kuigi Talinna avariiteadete leheküljelt võis lugeda, et tööde lõpp seisab veel paari päeva taga, aga võib-olla on see rohkem perspektiivitundest ja nädalavahetust arvestades pandud...)


Loetud: Tehnikamaailm 7/2011
Vaadatud: mitte muhvigi

No comments:

Post a Comment