29.6.11

Teisibased mõtted

Tavaline tööpäev.

Jalgpalli MM-il oli täna taas mõningase üllatuse päev, kui Rootsi, kes ametlikus edetabelis kuulub esiviisikusse, pidi nägema hirmsat vaeva, et kuidagigi jagu saada neljandasse kümnesse kuuluvast Colombiast. Nojah, õieti ei olnud see üllatus Colombia poolt, küll aga rootslannade poolt, kes küll valdavalt domineerisid, aga kuidagi ei suutnud palli vastase väravasse toimetada. 1:0 võit siiski neile tuli. Märksa tasavägisemat mängu võis oodata USA ja Põhja-Korea vahel (esimene hetkel edetabeli järgi maailma parim, teine esikümne lõpus) ja nii ka valdavalt oli, aga siiski panid ameeriklannad oma paremuse 2:0 võiduga kindlalt maksma. Igatahes seni nähtud mängude põhjal on USA-l parimad šansid jõuda kaugele, võib-olla lausa maailmameistriks.

Kummastav oli samas õhtul näha ETV-d, mille peale ma üsna juhuslikult olin teleri vajutanud, täie tõsidusega rääkimast jalgpalli MM-i tulemustest. Ehkki selleks ajaks oli juba ka tänase päeva teine mäng tükk aega läbi, esitleti seal värske uudisena hoopis eilseid tulemusi! Ja tekstist jäi pigem mulje, et jutt käib tänasest päevast. Hämmastav "operatiivsus"!


Loetud: Tuna 2/2011
Vaadatud: jalgpalli MM: Colombia - Rootsi (Eurosport), jalgpalli MM: USA - Põhja-Korea (Eurosport), Eesti mäng (ETV), Hargneva armastuse maja (ETV)

No comments:

Post a Comment