22.9.14

Pühabased mõtted

Tavaline tööpäev, millest haukas oma tüki traditsiooniline ema külastamine. Mis tähendas, nagu ikka, üht kopsakat kõhutäit ja sellele järgnevat mõnusat peatäit, viimast mõistagi ikka ristsõnavihikute kujul. Täna oli ent kõhutäie osa mõnevõrra eriline seoses mu peatselt läheneva tähtpäevaga, mille puhuks ema oli valmistanud ja hankinud kõikmõeldavaid hõrgutisi. Nojah, et soolase toidu osa oli esimene ja see täitis juba kõhu vaat et triiki, siis jäi muidugi nende mitte nii soolaste, et mitte öelda täitsa magusate hõrgutiste osakaal ema juures vähemaks, aga eks saab neid siis kodus see-eest rohkem nautida.

Hõrgutiste kõrval jagus aga juba ruumi ka esimestele kingitustele, mille seast eriliselt rõõmustas su silma ja südant üks väga armas öökulli, selle mu lemmikolevuse (peale iseenda, loomulikult :-) ) kujuke. Või õigemini päris suur kuju, ikka muljetavaldav kohe. Mille kinnituseks olgu ka siia pilt pandud.


Teel koju astusin aga läbi ka elukohajärgse suurema universaalmagasini juurest, mille välisseina kõrvale on teatavasti asetatud postipakikapid, kus mind ootas ees üks raamatu, mis olgu ka siin ära mainitud:



Loetud: Diplomaatia 9/2014
Vaadatud: Ajavaod. Ärimehed: Lille kohvik (ETV), ENSV (ETV), Viimane laev (TNT Film), Langev taevas (TNT Film)

No comments:

Post a Comment