9.11.14

Laubased mõtted

Tavaline tööpäev, millesse tõi mõnevõrra elevust täna lõppenud Eesti jalgpalli meistriliiga viimane voor. Iseenesest täna teleri vahendusel nähtud Levadia ja Narva Transi mäng väga huvitav polnud, selleks oli Levadia ülekaal liigagi selge - tulemus 8:1 kõneleb iseenda eest -. küll aga oli südantsoojendav näha sellele järgnenud tseremooniat, millel Levadiale meistritiitel üle anti, ja väljakul tükk aega käinud juubeldamist.

Eks Levadia oli tiitli muidugi ka ära teeninud, kogu hooaja vältel oli nende mäng üldiselt päris tasemel. Kuigi sel aastal hingasid õige mitu võistkonda neile tõsiselt kuklasse, aga nojah, Flora ikka ei suutnud end nii palju kokku võtta, et kas või täna Sillamäed võita ja vähemalt kindel teine koht saada. Põhimõtteliselt on Levadia mäng viimasel kahel aastal lausa nii heaks läinud, et kui nad suudavad järgmise hooaja algul midagi samasugust näidata, siis ei imestaks üldse, kui nad ka Euroopa meistrite liiga kvalifikatsiooniringides eestlastele muidu tavapärasele kesisele esinemisele selja pöörata suudavad ja ehk isegi tublit edu saavutada - kas nüüd just alagrupi tasemele jõuda, aga miks ka mitte (seda isegi hoolimata sellest, kuidas neil läks viimati ...).


Loetud: TM Kodu ja ehitus 11/2014
Vaadatud: Eesti jalgpalli Premium liiga: Narva Trans - Levadia (ETV), Haven (Universal Channel), Warehouse 13 (Universal Channel), Nydenion - Krieg der Kolonien (RTL2)

Ilmunud tõlked:
Irina Kablukova. Röövlitaadid-memmed (Postimees, 08.11.2014)
John Lucas: ettevaatust sotsiaalmeedias! (Postimees, 08.11.2014)

No comments:

Post a Comment