14.4.14

Pühabased mõtted

Nagu pühapäeviti ikka, oli ka täna päeva iseloomulikem tunnus ja featuur ema külastamine. Mis, samuti nagu ikka, tähendas õige kopsakat kõhutäit ning sellele järgnevat mõnusat peatäit, seda viimast siis ikka ristsõnavihikute kujul. Kui sellele liita veel imeilus ilm - temperatuur nii 5 plusskraadi ringis ning õhus tublisti niiskust (nojah, oleks võinud ehk õige pisut rohkemgi olla, et ikka päris piiskade nime väärivad moodustised oleksid tekkinud, aga oli hea seegi, mis oli) ., siis võib päeva täiega kordaläinuks pidada: jagus kõike, nii ihule kui vaimule kui hingele.

Lisaks kõigele tuletas ema meelde veel üht, õigupoolest juba möödunud nädalavahetusel teatavaks tehtud pommuudist. Aga milline see täpselt oli, jäägu siin lahti ütlemata, piisab ehk, kui nentida, et see tuli tõepoolest üllatusena ja oli tõepoolest päris vapustav.

Saagu täna ära märgitud ka üle pika aja avalik esinemine, täpsemalt osalemine Kuku-raadio Tarkade Klubi saates. Kuhu ma sattusin pisut endalegi ootamatult, õieti teadmatagi, mis saatega tegu on. Aga noh, nii keskeltläbi rahuldavaks võiks selle esinemise hinnata ehk küll, kuigi nii mõndagi jäi kripeldama, eelkõige mõistagi enda nigelate teadmiste osas.

Loetud: Akadeemia 4/2014
Vaadatud: No One Lives (TNT Film)

Esinemine: Kuku-raadio Tarkade Klubi

No comments:

Post a Comment