2.4.14

Teisibased mõtted

Eks ta ole, kui oled sõrme andnud, siis anna juba heaga käsi ka - ehk teisisõnu, tänagi võtsin ette teekonna ema juurde, peamise sõnastatud ülesandega tuunida veel pisut talle äsjasel sünnipäeval kingina kaela langenud uut arvutit. Nagu selgus, ega seal palju polnudki vaja enam tena, näituseks ID-kaardi tarkvara oli ta, küll poolkogemata, panka arvet maksma minnes, ise ära osanud paigaldada. Aga ühtteist siiski, näituseks AdBlocki ja Flashi mängija paigaldamine ja veel mõndagi oli siiski vaja teha, et tal kõik vajalik ikka olemas ja käepärast ja kasutada oleks. Nojah, loomulikult ei saa selle külaskäigu juures, nagu ikka, jätta lisaahvatlusena mainimata imehead võimalust kõht maitsva toiduga triiki ja rohkemgi täita :-)

Tagasiteel, ühtlasi imetabast ilma nautides, kus korraga sadas lund ning paistis ere päike ja väljas oli õige soe, astusin ühtlasi läbi elukohajärgse suurema universaalmagasini juurest, mille välisseina vastu paigutatud pakiautomaadis ootas mind ees pisike raamatusaadetis, mille sisu olgu ka siin ära mainitud:




Loetud: Horisont 2/2014
Vaadatud: Jüri Üdi klubi (ETV2), Välisilm (ETV), Tehisintelligents (Fox), Euroopa jalgpalli meistrite liiga: Barcelona - Madridi Atlético (TV6)

Ilmunud tõlked: Abdul Turay: Ansipist - reporteri pilguga (Postimees, 01.04.2014)

No comments:

Post a Comment