3.12.12

Pühabased mõtted

Otsustasin tänase päeva endale vabaks ehk puhkepäevaks teha, sest sestsaadik, kui ma kandekeskusest järjekordse ja seni viimase Thursday Nexti sarja raamatu koju tõin, on kripeldanud seda lugeda, aga töö, ikka see töö ja muud asjatoimetused on kogu aeg seda õnnist hetke edasi lükanud. Täna ei andnud see sügeliste liik siis enam kannatada ...

Siiski mahtus päeva sisse ära ka traditsiooniline väljaskäik eesmärgiga sooritada külaskäik ema ja ta poiss-sõbra juurde. Ilm oli võrreldes viimase väljaskäiguga omajagu muutunud, vahepeal oli maa kattunud mingi valge ollusega ja kraadidki olid alla nulli vajunud. Sõnaga imekena sügis paistab olevat maad andnud surmvalgele talvele. Mitte küll veel täielikult, sest helisid peale lume krudisemise jalge all oli endiselt ohtralt kuulda, aga küllap seegi aeg kätte jõuab peagi. Ema juures ootas samuti traditsiooniliselt ees korralik kõhutäis imehea toidu ja mehine peatäis ristsõnade kujul. Ühtlasi sain teda, et ta kirja pandud suguvõsa ajalugu on nüüd nii valmis, nagu ta seda praegu oskas ja suutis teha, ning peaks siis kohe-kohe trükki minema.

Loetud: J. Fforde. The Woman Who Died a Lot
Vaadatud: Ajavaod: Maastik jäägritega (ETV), Faktuaalne kaamera (TV3), ENSV (ETV), Harju 1-50: Rein Veidemann (ETV), Kättemaks vampiiridele (Kanal12)

No comments:

Post a Comment