23.12.12

Laubased mõtted

Suhteliselt tavaline tööpäev endiselt veidi ebakindla tervisliku seisundiga, mis oli üks põhjuseid, miks ma võtsin asju veidi vähem pingsalt ja muu hulgas kirjutasin ka valmis jutukese mõne päeva eest ilmavalgust näinud tulevase Mageia 3 esimese beetaväljalaske kohta ning tegelesin sellise tavalistes oludes ääretult tüütu ja aina edasilükkamisele mineva tegevusega, nagu seda on ristsõnavihikutelt embleemide väljalõikamine ja kaardile kleepimine.

Täna sobib ära mainida ka tegelikult juba üleeilsesse jäänud sündmus, millega mulle jõudis koju kätte ajakirja tellimisega kaasnenud raamat, milleks oli Õuna Mati "Rooma. Üliriik sõdades", seesamune, mille kohta Lahe Jaan Sirbi-arvustuses üsna teravalt sõna võttis. Eks saab siis nüüd millalgi võrrelda, kas ja kuivõrd too kriitika tõele vastas (kuigi ma juba ette usun, et põhijoontes arvatavasti vastabki).

Täna postkasti potsatanud värske Arvutimaailm aga sisaldas kurvastavat teadet: paarkümmend aastat järjepanu ilmunud ajakiri paneb nüüd oma pillid lõplikult kotti ja kaob. Kahju, oli teine selline päris hea sisuga väljaanne, selline tõsisemat laadi, mitte ninnu-nännut täis nagu näiteks [digi].

Loetud: Arvutimaailm 12/2012
Vaadatud: Salajane ladu 13 (TV6). Kaotatud kaup ehk jaht jõuluvanadele (TV6)

No comments:

Post a Comment