20.5.13

Pühabased mõtted

Tavaline tööpäev, mille sisse mahtus sarnaselt eilsele veidi askeldusi äsja ilmavalgust näinud Mageia 3 heaks. Lisaks pisukesele tõlkimisele (eelkõige Mageia.org-i veebileheküljed) tuletati mulle meelde, et on täiesti olemas meie oma Eesti Mageia lehekülg, kus nüüd samuti kajastub Mageia 3 väljatulek, seda nii ametlikumat laadi pressiteatena kui ka ohtra pildimaterjali kujul.

Teine päeva kaunistanud sündmus oli mõistagi traditsiooniline külaskäik ema juurde, mis tänase juba põrgulikke kraade omandava ilma tõttu oli mõistagi paras vägitükk, aga teadmine eesootavast tublist kõhutäiest ja korralikust peatäiest andis jõudu ja kohale ma ka jõudsin. Ning nii kõhutäis kui ka peatäis (see mõistagi ikka ristsõnade kujul, ei ole vaja liigselt tähendusi juurde mõelda) olid tavapäraselt kopsakad ja korralikud.

Selle külaskäigu raames aga põikasin ka läbi ühe elukohajärgse suurema universaalmagasini juurest, mille seina on teatavasti toetama seatud pakiautomaat, mille sisemuses mind ootas ees väike pakike, mis sisaldas, nagu otse loomulik, üht raamatut, mis olgu siin ka ära mainitud.




Loetud: Akadeemia 5/2013
Vaadatud: Heeringas Veenuse õlal (Kanal2), Mis? Kus? Millal? (Kanal2)

No comments:

Post a Comment