9.12.13

Pühabased mõtted

Päevake, mis möödus peamiselt kolme tähe all: mittemidagitegemine, traditsiooniline külastuskäik ema juurde ja alustamine ühe uue artiklitõlkega Diplomaatia hüvanguks. Et mul eilne päev väljaskäimise ja isegi väljavaatamise mõttes täitsa vahele jäi, siis oli pisut ehmatavgi, aga samas mõnus avastada, et äkitselt oli maa senise libepori asemel kattunud valge suhtkoht kõva olluskattega - üldse tekitas jalutuskäik tunde otsekui oleks käes harras jõuluõhtu: maa on valgetkarva, taevast langeb tasa-tasa juurde helbeke.teinegi, puud on helehärmas, kõikjal vilgub ja sirab igasugu tulukesi, koerad hauguvad aeglaselt, just selline jõululaubaõhtu või suisa jõulupäeva meeleolu.

Ema juures käimine tähendas mõistagi, nagu ikka, kopsakat kõhutäit, sealjuures sain üsna tolle eelnenud tunde kohaselt maitsta ka imehead pohlamoosi, millega isegi tavalised praelihatükid omandasid kuidagi õilsama ja maitsvama iseloomu.. Rääkimata igasugu muist hõrgutusist, aga loomulikult ka kõhutäiele järgnenud tublist peatäiest, seda ikka loomulikult ristsõnavihikute kujul..

Loetud: Akadeemia 11/2013
Vaadatud: Ajavaod. Ärimehed: Langebraun lauale! (ETV), ENSV (ETV), Star Wars: Osa II - kloonide rünnak (TV6), Breaking dawn - Bis(s) zum Ende der Nacht - Teil 1 (RTL)

No comments:

Post a Comment