22.12.14

Pühabased mõtted

Tavaline tööpäev, mille sisse mahtus ära nii ühe artikli tõlkimine Postimehe hüvanguks kui ka traditsiooniline pühapäevane külaskäik ema juurde. Mis samamoodi tavapäraselt tähendas kopsakat kõhutäit - jah, täna juba kerge jõulu-eelaimdusega, sest laual olid nii glögi kui ka korralikud lihakäntsakad - ja mõistagi parajat peatäit, seda viimast eelkõige ristsõnavihikute kujul. Aga ka veel kord pisut tolle ema suguvõsa tuntud isikute projekti kallal, kus ma seekord pidin küll tunnistama enda allajäämist mõningatele ülesannetele, mida minu meelest üks tekstiredaktor pidanuks tegema, aga ei teinud sugugi nii nagu vaja ... Eks sellega saab siis edaspidi veel maadelda, sest lõppeks ei saa ju olla, et üks suhteliselt lihtne asi ei saa tehtud nii, nagu täpselt vaja ja nagu peab.

Koduteel astusin läbi ka elukohajärgne suurema universaalmagasini välisseina juurest, kus paiknev pakiautomaat sisaldas üht mulle saadetud raamatut, mis olgu ka siin ära mainitud:




Loetud: Diplomaatia 12/2014
Vaadatud. Ajavaod. Ärimehed: Eesti marmor (ETV), ENSV (ETV), Kääbik: Ootamatu teekond (TV3), Viikingid (Universal Channel)

No comments:

Post a Comment