2.10.11

Laubased mõtted

Tavaline tööpäev, mida katkestas mõneks ajaks ema ja ta poiss-sõbra külaskäik. Et ka pisiveli, kes endiselt mu pool peavarju ja ulualust saab, viibis kohal, siis tekkis korraks lausa sürrealistlik ja ajast väljaminev jõulutunne - see on üks väheseid kordi, kus kogu pere korraga kokku saab. Nojah, päris kõiki kohustuslikke elemente ei olnud, sestap jäi see ka põgusaks, aga ikka meeldivaks fantasmagooriaks.

Lisaks muule heale ja paremale tõi ema enda lahkumise järgse aja sisustamiseks kaasa ka mõned ristsõnavihikud. Meistriristik oli saanud pisikese facelift'i, muu hulgas olid muutunud seni ristsõnade ja mõistatuste raskusastet tähistanud märgid: kui varem olid vististi kõigis Ristiku väljaannetes neiks pliiatsid, siis selles Meistriristikus olid pliiatsite asemele väga tabavalt joonistatud kirved :-) Tõepoolest, valdav osa selles vihikus pakutavast on tõepoolest parajad "kirved"... Vahva igatahes.

Lisaks igasugu lähisugulastele ja seotud isikutele jõudis läbi astuda ka postikuller, mis andis taas võimaluse anda elektroonilist allkirja, aga tõi mõistagi täiendust kodustele raamatuhunnikutele, mis olgu siinkohal ka ära nimetatud:




Loetud: Vikerkaar 9/2011
Vaadatud: Eesti jalgpalli meistriliiga: Nõmme Kalju - FC Levadia (TV6), Taevasina (ETV), Kälimehed (TV3), Dungeons & Dragons (RTL2), Dungeon & Dragons 2 - Die Macht der Elemente (RTL2)

Ilmunud tõlked: Vello Vikerkaar: Darth Vaderi peas (Postimees, 01.10.2011)

No comments:

Post a Comment