29.10.11

Reedesed mõtted

Tavaline tööpäev, millesse tegi pisukese lünga sisse kandekeskuse külastamine, kus ootas ees pakike Krisostomusest teele pandud välismaises keeles raamatutega, mis olgu ka siin ära mainitud:


Lisaks ajaloolembuse rahuldamisele jäi täna silma ka kaks mu teise huvialaga, nimelt ulmega seotud uudisasja. Esiteks üle tüki aja ühe (võrgu)ajakirja avanumbri ilmumine, mil nimeks Reaktor ja mis vähemalt plaanides tahab saada korralikuks kuukirjaks. Nojah, Algernon ju juba on olemas, aga kui kunagi see ka oli nii-ütelda lipulaev, siis mu meelest on see juba tükk aega üsna sellises, ütleme tagasihoidlikus olekus. Loodame, et see uus ajakiri ehk suudab paremini toime tulla. Vähemalt avapauk tundus olevat küll päris uhke (ehkki pean tunnistama, et vaid silmasin seda, lükates süvenenuma lugemise mõne päeva võrra edasi, kui selleks ka reaalselt aega tekib...)
Sellele lisaks jäi silma Sule Tiina koostatud päris korralik ülevaade sellest, millised virtuaalsed väljundid on üldse eesti(keelsel) ulmel olemas. Suur osa sellest oli nii mulle kui ka on arvatavasti sellisele keskmisele või tagasihoidlikumale ulmehuvilisele nagunii teada, aga usutavasti leiab sealt mõningatki uudislikku, millele või kuhu silm pole varem sattunud. Igatahes tänuväärne lingikogum.


Loetud: Tuna 3/2011
Vaadatud: Eestlane ja venelane (Kanal2), Ladu 13 (Universal Channel), Farscape (TV6), NCIS kriminalistid (TV3), Jüri Üdi klubi (ETV2), Lesbian Vampire Killers (RTL2), Kälimehed (TV3)

No comments:

Post a Comment