8.3.12

Kolmabased mõtted

Üpris sündmustevaene päev, mille ehk kõrghetk oli postkasti torgatud kommunaalmaksude arve. Ma juba eelmine kuu, kui summa läks kergelt üle 140 euro, mõtlesin, et kas maagiline 150 euro piir ka langeb. Ja nii juhtuski: kuigi veebruar on ju lühem kuu, jagus seda külma siiski piisavalt palju, et rebida eriti just kütte arvelt summa napilt üle 150. Näole kerkis kohe õnnesära, kui nägin, et lootused ja ootused on täitunud...

Õhtul aitas head meelt täiendavalt ülal hoida Euroopa jalgpalli meistrite liiga mäng, mis läks lisaajale ja lausa penaltideni välja - mida mõistagi on alati eriti hea vaadata, sest see on nii räigelt juhusemäng. Lyon oli muidu mängus jätnud palju sümpaatsema mulje, ehkki midagi väga halba ei saanud ju ka küproslaste kohta öelda, seda enam, et - penalte arvestamata - ainuke värav ju neilt tuligi. Aga kui ka penaltid on väga suurel määral õnnemäng, siis mõnevõrra mängib ikka kaasa ka mängijameisterlikkus ja igasugu muud asjad. Lööjate poole pealt väga vahet polnud, ent Lyoni väravavaht oli selgelt kesisem kui küproslastel... Millest oli natuke kahjugi, just selle lioonlaste varasema sümpaatse esituse pärast.

Loetud: T. Snyder. Veremaad; I. Wood. The Missionary Life
Vaadatud: Apaja (ETV2), Ülemlaul (ETV2), Valel poolel (ETV2), Laupäeva hommik (ETV2), Head und! (ETV2), Pilvede all (Kanal2), Euroopa jalgpalli meistrite liiga: APOEL - Lyon (TV6), Heroes (TV3)

Ilmunud tõlked: Andrei Anissimov: kuningas ei surnud, elagu kuningas! (Postimees, 07.03.2012)

No comments:

Post a Comment