22.3.12

Kolmabased mõtted

Päev, mida täitis suurelt jaolt ühe suuremamahulise tõlketöö tegemine Postimehe hüvanguks. Õieti polnud see töö väga suur, aga koosnes mitmest väiksemast alajaotusest ja puudutas valdkonda, milles ma ei tunne ennast just väga kodus. Mis muidugi muutis selle tavapärasest natuke põnevamaks...

Õhtupoolikusse mahtus veel üks omapärane teleelamus. ETV2 on teinud tänuväärset tööd, tutvustades kolmapäeva õhtuti vastsete tudengite lühifilme, viimasel ajal ka multifilme. Eile oli muu hulgas kavas "Eine murul". Tundus natuke imelik, et see pidanuks kava kohaselt kestma vaid viis minutit, sest mälestust mööda oli see ju pikem, aga väga suurt tähelepanu ma sellele ka ei pööranud. Ja õigesti tegin, sest see, mida sealt siis näha võis, oli hoopis midagi muud: küll sama pealkirjaga ja mingi valdavalt tabamatu ühisosaga (nojah, Kunstiakadeemia tudengite töö, niisiis juhendaja muidugi Priit Pärn ise :-), aga hoopis teises võtmes lahendatud. Igatahes päris omapäraselt, nii et tasub siin viidata selle Youtube'is leiduvale esitusele.

Loetud: K. J. V. Jespersen. A History of Denmark
Vaadatud: Eine murul (ETV2), Kärbeste veski (ETV2), Tšikid teel (ETV2), Elu kilukarbis (ETV2), Pilvede all (Kanal2), Heroes (TV3)

No comments:

Post a Comment