10.5.09

Laubased mõtted

Taas pea terve päev tõlkimise tähe all. Korraks käisin poest läbi, et osta emale mingi kommikarp, ta mul ju magusa peale niiii maias... Mõneti üllatavalt tahtis ta homme, nagu pühapäeviti ikka, ise siia tulla, mitte lasta ennast visiidiga austada, nagu emadepäeva puhul vahest kohane oleks. Aga kui ta nii tahab, siis nii ka saagu...
Sander tegi mulle vahepeal selgeks, mida õieti tähendab LVM (Logical Volume Management). Päris huvitav, kuigi ma kahtlen, et mul endal seda kunagi vaja läheks, see tundub ikka rohkem olevat serverite või selliste süsteemide värk, kus on mõttekas tekitada kasutajatele virtuaalseid kettaid mingite kindlate asjadega, mis muidu teab kus laiali asuvad. Aga tarkvara tõlkimise juures tuleb ikka ette ja siis on hea teada.
Kaarel saatis Facebookis huvitava lingi mingile Vene filmile, mis vaatleb eelmise aasta Gruusia sõda, Hroniki Avgusta pealkiri ja levib Youtube'is. Vahest õnnestub millalgi nii palju aega leida, et see ära vaadata - tervelt kuus osa on sellel (nojah, see ilmselt küll rohkem Youtube'i ajalis-mahulistest piirangutest tingitud, aga siiski).

Loetud: Sirp, 08.05.2009
Vaadatud: Jane Doe (Kanal2), Kättemaksukontor (TV3)

No comments:

Post a Comment