18.5.09

Pühabased mõtted

See on lausa reegel, et igasuguste asjade viimistlemine ja nokitsemine võtab tavaliselt palju rohkem aega kui asi ise... Selline see tänane tööpäev oligi: ühelt poolt sai päris palju ära tehtud, aga teiselt poolt oli selle töö maht jälle väike. Aga eks ta ole, alati ei saa nende seitsmepenikoormaomadega edasi tõtata, tuleb ka kristallkingakestes ettevaatlikult tippida... :-)

Pühapäevale omaselt käis ema külas. Aga sedakorda natuke erinevalt siiski: külaskäigu lõpetuseks sõitsime koos tema ja Raivoga K-Rautasse ja hankisime veidi värvi, et saaks selle ukseümbruse ka lõpuks naksilt korda. Et homne päev kulub tarkvara tõlkimise peale, siis ilmselt ülehomme. Värve on ikka poodides metsik valik, või õigemini küll toone: silm sattus peale Vivacolori reklaamile, kus kinnitati, et nad pakuvad 2486 värvi (või umbes selles suurusjärgus see igatahes oli). Juba värvikaarti lapates lähevad silmad kirjuks ja värvipimedus tuleb peale :-) Aga sellest hoolimata õnnestus siiski saada värv, mis peaks vist olema kui mitte täpselt sama varasemaga, siis ilmselt hiljemalt mõne kuu järel juba palja silmaga eristamatu.

Nende ja veel paari inimese õhutusel vaatasin siis lõpuks ära ka selle Eesti Eurovisiooni laulu. Polnudki teine väga paha, igatahes parem, kui oskasin oodata. Aga sellest ma kirjutasin eraldi mõtiskluses.

Loetud: Akadeemia 6/2008
Vaadatud: Ärapanija (Kanal2), Shadowless Sword (RTL2)

No comments:

Post a Comment