21.1.10

Kolmabased mõtted

Tänase päeva võib tavaliste tööpäevade seast enam-vähem maha kriipsutada. Peamiselt on siis põhjuseks alanud "sansõlme" remont, mis sundis mind juba väga vara hommikul elik 10 paiku ärkama ning mis edasise päeva jooksul tähendas rohket müra ja kära ja muud sellist. Õhtuks oli endisest vannitoast ja wc-ruumist alles midagi armsa tubateatri sarnast (sellise mulje jätsid ilmselt juba originaalis värvitud seinad, mis ülejäänud kihtide alt paljandusid...) No ja muidugi tähendas see ka veel mitmesuguseid ebamugavusi ning mitmekordset vajadust viibida töö juures, et täpsustada mingeid üksikasju. Aga teisest küljest on väga hea tunne kõhusopis, et see remont lõpuks käima läks, sest see oli pikalt-pikalt mõttes mõlkunud - järgmise nädala lõpuks või nii peaks siis peas üks püsivalt taguv mõte vähem olema, mis on ju ometi hea :-)

Lisaks ajendas remondimeeste saabumine, kellest ühel oli soov võimaluse korral ka internetti pruukida, mind kasutusele võtma sügisel hangitud uut modemit, mida ma toona katsetasin, aga mis toona miskipärast ei töötanud nii, nagu vaja. Pidades silmas seda, et nüüd on see edukalt mind teenima asunud, oli toona pigem tegemist võrgu enda probleemidega nähtavasti. Muidugi selgus, et ma olin toona WiFile peale pannud mingi parooli, mida ilmselt ka surm ise ei suudaks must enam välja meelitada, aga vähemalt kaabliga toimis asi kenasti ja vaevalt mul seda WiFit ka väga vaja läheb, nii et las ta olla.

Kogu selle müra ja kära keskel (no õigemini mitte päris keskel, kui ruumiliselt võtta, siis asusin ma korteri teises servas, aga ega see vahepealne ruum ja uksed nüüd palju ka ei aidanud...) pidasin paremaks teha ära kiiremad tööd, milleks hetkel olid viimased kaks ja pool artiklitõlget välisministeeriumile.

Õhtul väisasin ema, et ennast veidi kasida päeval paratamatult ka minuni jõudnud tolmust ja muust saastast. Ka seal valitseb selline kergelt remondimeelne õhustik: nad vahetasid äsja aknaid ning tegelevad tasapisi viimistlusega. Sain ema käest ka mõned ristsõnad, aga praegune kodune õhustik just Meistriristiku ja Kuma Kange laadsete asjade lahendamist ei soodusta... Midagi öösel siiski sai veidi proovitud, sest väike lisatrenn nädalalõpu meistrivõistlusteks kulub ikka ära.

Loetud: mitte muhvigi
Vaadatud: Kondid (TV3), Põgenemine (TV3), Jericho (TV3)

No comments:

Post a Comment