26.10.09

Pühabased mõtted

Tavaline tööpäev, millesse tõi veidi vaheldust armsa ema külaskäik. Nad olid eile mingi pisikese sugulase sünnipäeva käinud ja ilmselt sellepärast oli ka maitsvate kapsarullide ja kabatšoki-vormiroa kõrvale ka väike tordipunn kaasa võetud. Päris hea oli, ei olnudki teab mis ajast enam torti söönud. Aga muidugi veel parem toit, küll juba vaimule, olid Meistriristik ja Kuma Kange, mis ühtlasi ja paraku võtsid mõnevõrra aega töö arvelt. Samas, muudkui ühe raamatu tõlkimine kurnab vaimu, nii et eripalgeliste ristsõnade ja mõistatuste ragistamine selle vahele on ainult kasuks.

Tegin täna ka eile mainitud OpenOffice.org-i erimärkide dialoogi ja KCharselecti sümbolivaliku erinevuse kohta veateate OOo Issuezillasse. Seal aga üritati mulle esimese hooga hakata selgeks tegema, et ma pean ikka olema oma fondid kuidagi valesti paigaldanud. Selles ma küll sügavalt kahtlen - siis peaks olema fondid valesti paigaldatud nii enam-vähem kõigil Mandriva ja võib-olla ka teiste Linuxi distributsioonide kasutajatel. Loodetavasti vaevub mõni OOo arendajatest siiski ka uurima, miks KCharselect ja OOo erimärkide dialoog erinevad - võimalik ju, et viga polegi, vaid lihtsalt kaks erinevat rakendust teevad midagi kuidagi erinevalt.

Loetud: Tuna 1/2009
Vaadatud. Vaade tulevikku (FoxLife), Kariibi mere piraadid: Maailma lõpus (Kanal2), Jack Hunter ja Ehnatoni haua otsingud (TV3)

No comments:

Post a Comment