11.11.09

Teisibased mõtted

Nagu eile otsustatud, oli siis täna tarkvara tõlkimise päev. Mitmesuguste siinkohal lahti seletamata jäävate põhjuste tõttu polnud see just väga edukas, aga üht-teist KDE rindel siiski õnnestus ära teha. Kõigepealt mõned uued/muutunud sõned stabiilses harus (4.3) ning ühtlasi sai ära vormistatud mõnedvahepeal laekunud parandusettepanekud. Samad ettepanekud läksid muidugi ka arendusharru (tulevane 4.4) sisse. Samuti jõudsin arendusharus taas KDE baaskomplekti enam-vähem korda (vahepeal oli sinna ikka üsna märkimisväärselt uut juurde tulnud, näiteks kalendrisõpradele kopti ja etioopia kalendri kasutamise võimalus :-) , ning kui vaadata kataloogi kdereview sisu, tuleb ilmselt veelgi juurde, enne kui freeze peale algab) ja natuke ka digiKami tõlkega edasi minna, aga rohkemaks aega ei jagunudki. Nii et dokumentatsiooni juurde jõuan loodetavasti siis alles järgmisel nädalal.

Tõenäoliselt ilmus eile tehtud Putini intervjuu refereering tänases Postimehes siiski ära, aga et ma paberlehte ei pruugi ning veebis seda näha ei ole, siis päris kindel ma ei ole, mistõttu silti "ilmunud tõlked" sedakorda panna ei saa... (kuigi, nojah, refereering polegi õieti enam päris tõlge, juba midagi natuke omaloomingu suunas - no vähemalt sidesõnad :-) )

Täiendus: ahaa, sain teada, et see refereeringunupuke oligi paberlehes kenasti olemas!

Loetud: Vikerkaar 10-11/2009
Vaadatud: Pärast müüri langemist 1/2 (ETV), Teadmata kadunud (Kanal2), Pärast müüri langemist 2/2 (ETV2), Lahingulaev Galaktika (TV6), Palais royal! (ETV2), Vastasseis (TV3), Angela pilk (TV3)

Ilmunud tõlked: Müür pidi langema (Postimees 10.11.2009)

No comments:

Post a Comment