27.8.09

Kolmabased mõtted

Tavaline tööpäev, mida katkestas mõneks ajaks ema külaskäik. Üsna ruttu pärast viimast külastust, aga ilmselt tundis ta siis vajadust oma pojaraasukest veel kord näha, enne kui nädalaks koos poiss-sõbraga Pariisi möllama suundub... :-) Igatahes õunadieedile tuli ajutiselt paus sisse kupaubade ja pannkookide ja muu hea-parema kujul.

Ema tõi kaasa ka väljatrükitud sugupuu, mida ta on usinalt täiendanud sel suvel. Seal kaugemate esivanemate osas on endiselt vist ikka mingi segadus, mul on kuri kahtlus, et seal on mõned sugupõlved natuke segi lausa, aga seda tuleb veel selgitada. Ta on viimastel päevadel ka agaralt täiendanud sugupuud Geni.com-is, lisades nii inimesi kui ka pilte ja andmeid. Suht kitsana mõeldud sugupuu on küllaltki jõudsalt kasvanud, kokku on seal juba 70 isikut - kindlasti pole seda paljudega võrreldes just rohkelt, aga siiski.

Täna pandi akna taha tellingud üles. Majas käib ikka korraga mitu remondiasja korraga: see küttesüsteem, siis need mehed akna taga, kes midagi seina kallal õiendavad, ja siis ehitatakse veel prügimaja ka... Mis teha, rikas ühistu, mida mingid masu, täpe ja pupu ei ole kohe sugugi puudutanud, ja raha ei anna ju häbeneda :-) Negatiivne külg on muidugi see, et nende töömeeste tegutsemine algab ka peale nii 9 paiku ehk siis sügavaima ja õnnelikuima unepuhangu ajal. Aga tuleb ära kannatada, ikka helge tuleviku nimel...

Sattusin täna uurima Tallinna toitlustuskohti ja avastasin midagi, millest ma polnud varem kuulnud - nimelt juusturestorani. Minusugusele juustulembile on see nüüd küll kindlasti koht, mida tuleb varem või hiljem (ja mida varem, seda parem) külastada. Igatahes menüü ja interjöör tundus vahva olevat.

Loetud: Tuna 2/2007
Vaadatud: Kuritöö kodutänavas (Kanal2), Heroes (TV3)

No comments:

Post a Comment