12.8.09

Teisibased mõtted

Täna oli suur laisklemise päev, millele aitas kaasa ka tavapärane (suurema) töö lõpetamisega kaasnev nähtus elik peavalu (mida omakorda soodustas veelgi vähene magamine, sest need torumehed alustavad ikka räigelt vara...) Midagi töölaadset siiski tegin ka, nimelt ühe tõlke Postimehele jälle, aga kuigi ma seda pikalt venitasin, on ajaleheartiklid ikka nii neetult lühikesed - no mis on mingi 7000 tähemärki 700 000 kõrval, eh?

Päeval käisin siis kutsutult ema juures ja oad olid ikka nämmad küll. Selgus, et ta oli mulle toonud ikka varase kartuli "õied" lausa, sest tema juures pistsin ma nahka vist võrdselt ube ja kartuleid, raske oli isegi eristada, kummad olid suuremad... No tükki 30 läks neid kartuleid alla küll ja ei saandki nagu aru :-) Aga maitsvad olid muidugi ka need, nagu ikka koduaia saadused.

Õhtu veetsin ristsõnade seltsis. Seda Kuma toodangut oli päris mitu tükki seisma jäänud, nii et lahendamist jagus. Kuma omad jäävadki tavaliselt viimaseks, sest nendega on nagunii rohkem vaeva, vastuste ärasaatmiseks tuleb muudkui lõikuda ja muretseda, kas ikka ümbrikuid ja marke on ja nii edasi; Ristiku omad on selles mõttes palju paremad, et vastuseid saab ka e-kirjaga saata.

Loetud: Vikerkaar 7-8/2009
Vaadatud: Lahingulaev Galaktika (TV6), Kurjuse kannul (Kanal 2), Naiste mõrvaklubi (TV3)

No comments:

Post a Comment